موفقیت یعنی شفاف سازی و یکپارچه سازی استراتژی کسب و کار، پایبندی به اصول تبلیغات، ارائه ی خوب و در نهایت یک سایت با طراحی بسیار خوب.
1- برای شروع اول از همه به یاد داشته باشید که هرچقدر پول بدهید آش می خورید هرچند که همه می توانند با هزینه ای ناچیز یک سایت داشته باشند، اما این بهترین گزینه برای شما نیست. بهتر است قبل از ورود به این عرصه با خودتان روشن کنید که تا چه حد می خواهید و می توانید برای این کار هزینه پرداخت کنید. چون هزینه ای که می پردازید باید موارد زیر را دربر گیرد: قابل اعتماد بودن جایی که با آن قرارداد بسته اید، قابلیت به روزرسانی و تغییرات، سرعت و نوع نگهداری و پشتیبانی.
2- مانند هر پروژه ای اول نیازها، استانداردها، دانش و مثال هایی که دارید را مستند کرده و اهدافتان را از داشتن یک سایت روشن نمایید. باید دقیقا بدانید از داشتن یک وب سایت چه انتظار و اهدافی دارید و برای چه منظوری می خواهید سایت داشته باشید. تا می توانید [(a)|/دسته-بندی-سمپل] نمونه سایت ببینید، سایت های کسب و کارهایی که از نظر شما رقیبتان محسوب می شوند را به دقت بررسی کنید و با اهداف خودتان مقایسه کنید.
3- از همه مهمتر به یاد داشته باشید که رقابت در اینترنت روز به روز سخت تر و پیچیده تر می شود و کسانی که شاید از نظر شما کسب و کارهای بسیار کوچکی باشند از فضای اینترنت استفاده کرده و حرف های زیادی برای گفتن دارند. بنابراین موفقیت در این عرصه نیازمند صرف وقت، پول، منابع، تلاش و تبلیغات است. لطفا نگاه کوتاه مدت و معجزه گونه نداشته باشید.
4- مزیت رقابتی خود را به وضوح مشخص نمایید. چه چیزی در سایت شما با سایت های مشابه تفاوت بارز دارد، چه خدمات ویژه ای ارائه می دهید؟
5- نحوه ی طراحی و اجرای سایت شما مسئله ای بسیار حیاتی است. به دقت درمورد استراتژی، نحوه ی جایگیری ایده ها، رنگ بندی، استانداردها و مواردی که سایت شما را از رقبایتان متمایز می کند فکر کنید.
6- با حرفه ای های این حوزه صحبت و مشورت کنید. کسانی را انتخاب کنید که حداقل 5 سال در این حوزه فعالیت کرده اند و رزومه ی خوبی از نظر مشتریان و همکاران دارند. ارزانترین ها را انتخاب نکنید، این مرحله مهمترین مرحله ی تصمیم شماست. در انتخابتان دقت کنید. بهتر است به این موضوع هم دقت کنید که طراحی که با او کار می کنید تاکنون چقدر در حوزه ی کسب و کار شما سایت اجرا کرده است.
7- با طراح خود درباره ی متدها و سیستم هایی که می خواهید در سایتتان استفاده کنید، صحبت و مشورت کنید. مطمئنا او می تواند راهکارهای خوبی به شما ارائه دهد همچنین این کار باعث می شود تا تصورات غیرواقعی یا غیرقابل اجرایی که پیش از اجرای کارتان دارید تصحیح شود.
8- استراتژی خود را برای حضور در اینترنت مشخص کنید کلید واژه هایی که برایتان مهم است را لیست کنید، و بدانید به چه عنوانی می خواهید در فضای اینترنت دیده شوید. توجه داشته باشید که این موضوع باید قبل از طراحی سایت مشخص شده و در اختیار طراحتان قرار گرفته باشد.
9- حالا وقت آن رسیده که یک آدرس و نام مناسب برای وب سایت خود انتخاب کنید.
10- قدم بعدی انتخاب هاستینگ یا خدمات میزبانی وب است، از هاست های رایگان و یا بسیار ارزان استفاده نکنید. از طراح سایت تان نیز می توانید در مورد انتخاب شرکت های ارائه دهنده ی خدمات میزبانی وب کمک بگیرید. هنگام انتخاب هاستینگ حتما از نحوه ی ارائه پشتیبانی، پاسخگویی شرکتی که با آن قرارداد می بندید سوال کنید.
قبل از هر اقدامی برای طراحی سایت این چک لیست را مطالعه کنید، خیلی از افرادی که وارد این حوزه از کسب و کار شده اند، این کار را انجام نمی دهند ومتاسفانه سالها طول می کشد تا متوجه شوند برای این بی توجهی چه هزینه هایی هنگفتی پرداخت کرده اند.
pic380205210001